Υλοποιούμε τις ιδέες σας στο χώρο των εκδηλώσεων παρέχοντας σας τον νέο υπερσύγχρονο, πλήρως προσαρμόσιμο στόλο και εξοπλισμό κινητών μονάδων

Gallery

Επικοινωνία

Αμπελώνας, Λάρισα, 40400

info@ljevents.gr

+30 -6972-501020

// η εταιρεια μασ

Υπηρεσίες υποστήριξης κινούμενων εκθέσεων

H Ljevents είναι μία αναπτυσσόμενη εταιρεία που στήθηκε με όραμα και πάνω από όλα μεράκι για αυτό που κάνουμε. Έχοντας ως βασικό γνώμονα την εκπλήρωση των αναγκών των πελατών μας αλλά και την ποιοτική προσφορά των υπηρεσιών μας, προσπαθούμε καθημερινά να ανταποκρινόμαστε στις δικές σας επιθυμίες.

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στον κόσμο των Roadshows!

video showcase
// Roadshows

Τι είναι τα Roadshows

Τα roadshows είναι τα οχήματα που ωθούν την εταιρεία σας στο περιβάλλον του πελάτη, αυξάνοντας την προβολή της επωνυμίας και παρέχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μέσω αυτής της καινοτόμου λύσης μάρκετινγκ. Σε σύγκριση με ένα μονοήμερο γεγονός, ένα roadshow μπορεί να διαρκέσει μήνες ή και χρόνια! Ένα roadshow είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο μάρκετινγκ επειδή παρέχει ένα τέλειο φόρουμ όπου μια εταιρεία μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με τους πιθανούς και υπάρχοντες πελάτες για να αντιμετωπίσει τυχόν ανησυχίες ή να τονίσει τις επιτυχίες!
Επιπλέον, ένα roadshow είναι ένα ευέλικτο εργαλείο μάρκετινγκ λόγω της ικανότητάς του να μετεγκατασταθεί ανά πάσα στιγμή. Ως αποτέλεσμα, η επωνυμία σας θα έχει τον απόλυτο έλεγχο της τοποθεσίας και του χρόνου της εκδήλωσής σας, είτε στην καρδιά μιας πόλης, στο χώρο εργασίας του πελάτη ή στην επόμενη μεγάλη έκθεση.

Τι περιμένετε λοιπόν;
Βγείτε στο δρόμο με ένα πραγματικά εντυπωσιακό όχημα που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας στο μάρκετινγκ!

// υλοποίηση

Τι χρειάζεστε για να υλοποιήσετε ενα roadshow

Για να σχεδιάσετε με επιτυχία ένα roadshow μάρκετινγκ, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια συναρπαστική, πρωτότυπη ιδέα.
Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!
Εξετάζουμε τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε και τους μετατρέπουμε σε απτά έργα μαζί.
Η ολοκληρωμένη υπηρεσία μας εγγυάται ότι εντοπίζουμε το ιδανικό set-up για το roadshow μάρκετινγκ, με αποτέλεσμα μια εξαιρετική εμπειρία.
Σας παρέχουμε απεριόριστες ευκαιρίες για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε μια εμπειρία που θα αφήσει μόνιμο αντίκτυπο στο κοινό-στόχο σας.
Είμαστε στην θέση να σας βοηθήσουμε στην ταξινόμηση μιας μοναδικής λύσης για κινητά που ταιριάζει στις ανάγκες της εταιρείας σας.

EKO Acropolis Rally Road Truck

EKO Acropolis Rally Road Truck

EKO Acropolis Rally Road Truck

EKO Acropolis Rally Road Truck
// Roadshows

Οπουδήποτε είναι δυνατό

Έχουμε προσαρμόσει τα φορτηγά μας  να κυκλοφορούν σε όλη την Ελλάδα, υποστηρίζοντας τους πελάτες μας
Είναι ο πλούτος της εμπειρίας της ομάδας μας στον οποίο μπορούν να βασιστούν οι εταιρείες και τα πρακτορεία.
Μένουμε με τους πελάτες μας σε κάθε βήμα της διαδρομής, από το σχεδιασμό μέχρι τη διοργάνωση και την εκτέλεση των road show τους.

Πηγαίνετε σε περιοδεία μαζί μας!